Stjernekuldet solgt

Så blev også Perseus fra Stjernekuldet solgt og der er ikke flere killinger, der skal sælges i denne omgang. Perseus skal nyde hans liv sammen med en sød familie på 4 og deres hellige birma pige, som netop har mistet sin halvbror. Her vil han uden tvivl blive forkælet og puslet om til den store guldmedalje. 

Jeg har fundet to perfekte hjem til mine killinger og får jævnligt billeder og opdateringer af deres nye liv. Som opdrætter varmer det rigtig meget, at se hvor meget glæde de små bimser giver deres mennesker og hvor glade deres nye mennesker er for dem. Så er missionen fuldført :)

Jeg har netop set billederne igennem fra killingetiden og det er jo næsten åndsvagt, så mange jeg har fået taget :) Flere steder kan jeg bevæge mig hurtigt gennem en billedrække og få den samme fornemmelse, som når man ser bevægelse i en tegning, ved at flippe hurtigt igennem en række papirer. Jeg har siddet med smil om munden under hele touren i billederne, mens jeg har genopfrisket minder af små bløde poter, skæve sovestillinger, kluntede bevægelser og små uskyldige udtryk. Jeg elsker det :)

Til efteråret i 2019 håber jeg igen på killinger :) Jeg skal på herrejagt og finde et godt match til enten begge eller en af pigerne - og så rømmer jeg plads på computeren til nye billeder :)

IMG 1309


© Maja Lund Dalgaard