Killinge update

Nye billeder af killingerne er udskudt til Kr. Himmelfartsferien. I denne weekend har det handlet om kravlegård - og accept af kravlegård. 

Dollys kuld

Dollys kuld var det først til at komme i kravlegård. Det var skrevet i alle små runde hoveder i fødekassen, at nu var de klar til at komme ud på eventur. Jeg tænkte, at det var et rigtig fint tidspunkt, at få taget et kuldbillede på. Det skulle vise sig, at være pænt svært. 

IMG 2881
IMG 2880

Louvre, Eiffel, Triumf, Panthéon                      

Kravlegården er i enden af vores stue, fordi det er her, de både kan få fred, men også masser af input. Det er vigtigt, at de vænner sig til en families dagligdag, så vi støvsuger, ser fjernsyn, spiller playstation, går frem og tilbage og gør hvad vi plejer. Derudover sidder vi alle så meget i kravlegården, som det er muligt. 

IMG 2901

Dolly kender kravlegården og har været fuldstændig samtykkende i at blive flyttet. 

Dollys missebørn er desuden allerede dejligt tillidsfulde. De stavrer usikkert, men målbevidst mere og mere ud af kassen, for at gå på opdagelse. Især er Panthéon - eller panteren som vi kalder ham - en selvsikker lille  fyr, der gerne tager en tur alene. Er vi der til at snakke med ham, så er han meget opsøgende og vil rigtig gerne nusses. Han trisser helt hen og lægger en lille pote én. Jo - han er en éner :)

I øvrigt er alle i kuldet opsøgende og eventyrlystne og suger opmærksomhed til sig. Det er dejligt, at de allerede er små menneskemagneter - det er lige som de skal være :)

Herunder et par stemningsbilleder fra i dag.

IMG 2924IMG 2932IMG 2949IMG 2954IMG 2936 2IMG 2960

Cassiopeias kuld

IMG 2968

Cassiopeia er flyttet til kravlegård i dag søndag. Vi forsøgte at sætte hendes kasse i samme kravlegård med Dolly - med håbet om, at de kunne have killinger sammen. Men det fandt hun ikke ro med. Hun har været i flyttefasen med killingerne, så derfor har vi ventet lidt med hende. Hun har nu fået hendes egen kravlegård lige ved siden af Dollys - endnu med lidt hegn imellem. Jeg tænker, at jo større killingerne bliver, jo mere kan vi slå det hele sammen. 

Cassiopeias killingekasse har vi foret med min datters lagener. Cassi elsker min datter og det var også min datters seng, hun ønskede at putte hendes killinger i. Men med duften af min datter i hendes kasse, ser hun ud til at være faldet fuldstændig til ro - håber vi :) Hun har puttet med killingerne i kassen hele dagen og ser tilfreds ud. 

Cassi´s killinger er desuden også vågnet rigtig op nu og grunden til at vi valgte at flytte hende var også, at Katniss faktisk tog en kravletur ud over kanten af kassen. Alle de små 4 søde er nysgerrige og vil gerne nusses lidt. Det varer ikke længe, før de også kravler ud og undersøger verden. 

På grund af al den uro, er netop billedtagning udskudt til næste weekend. Jeg har ikke mange billeder af Cassiopeias killinger denne gang, men jeg vender stærkt tilbage :)

© Maja Lund Dalgaard