Den daglige killingetjans

I skrivende stund er Cassiopeias killinger 5 uger og 4 dage, og Dollys killinger er 6 uger og 1 dag. Tiden flyver afsted her. Hver dag vågner vi op til blå øjne og bløde poter - enten i fuld firspring eller i bløde bjerge. 


IMG_3965IMG 3842IMG 3979

Kravlegården er udvidet lidt og de får “udgangstilladelse” nogle timer hver dag i stuen. Når der åbnes for kravlegården, myldrer de ud og har meget travlt. Så er 8 killinger godt nok en del små katte at holde styr på :) Jeg føler endnu ikke, at de er klar til hele huset. Der skal være 100% styr på kattebakkemønster og de skal føle sig modige og trygge i udvidelsen. 


IMG 3916IMG 3866 2

Der er meget, der skal pusles hen hver dag. Foder, vand, kattebakker, støvsugning, gulvrengøring osv osv. Mit behov for at have et ryddeligt og rent hjem, er svært at få opfyldt lige nu. Der går ikke mange minutter efter en omgang støvsugning og gulvvask, før man kan se spor af killinger igen. Der har i nogle uger været sutteflaske, katteskåle, kattefoder osv. på køkkenbordet, vatrondeller til beskidte øjenkroge tæt på kravlegården, kattegrus, rene vattæpper og legetøj i tilstødende entré. Det lyder nok mere rodet end det ser ud, men jeg undrer mig af og til over, hvor alt det udstyr kommer fra :)


Killingerne udvikler sig i faser og der har været forskel på, hvornår de har gjort sig bemærket. Dollys store killinger har haft lidt nemmere ved at være forrest i billedet. Især er Triumf en mastodont, der ikke er til at overse. Kæmpe killing er han - og frygtløs. Kaster sig ind i kampen med alle, springer rundt og prøver alt. Han er en stor kontrast til Cassiopeias to mindste - Peeta og Primrose. De er vægtmæssigt ikke helt med endnu og jeg tænker, at de måske først rigtigt tager på, når de er 100% på fast foder. Når det er sagt, så er Peeta én af de killinger, man pludselig lægger mærke til. Han søger øjenkontakt, kalder på os og spinder ved berøring. Lille bitte mis med en fantastisk sød personlighed. 


Sådan har killingerne vekslet i mit synsfelt, når jeg sidder midt i kravlegården med kattemylder på benene. Jeg griber én killing og tænker at det skulle måske være en beholder, griber en anden killing og tænker, her sker en udvikling, griber en tredje killing og tænker at den bliver jeg stolt over, at skulle give videre til nye ejere. Hver dag suger jeg til mig af deres udvikling og holder øje med deres velvære. Det er en skøn tid :)

IMG 3927

© Maja Lund Dalgaard